Super feet

Goede schoenen zijn belangrijk, wij beschouwen ze als muren van uw huis. Een goed fundament is minstens zo belangrijk. Goed ondersteunende zolen kunnen de pasvorm van uw schoen verbeteren en het comfort verhogen.

De instabiele voet:
De gezondheid van voeten heeft een enorme invloed op de gezondheid van het lichaam. Mensen realiseren zich niet hoeveel effect instabiele voeten hebben op de lichaamshouding.

De ondersteunende voet:
De zolen van Superfeet zijn gemaakt van stevig schuim in combinatie met een gevormde hielkuip. Veel dempende inlegzolen zijn gemaakt van gel of zacht schuim. Ze lijken in eerste instantie erg aangenaam, maar zonder stevige stabiliserende hielkuip zijn ze niet in staat om de voet adequaat te ondersteunen.

STEVIGE ONDERSTEUNING VOOR EEN BETERE PASVORM
Goede ondersteuning helpt tegen het doorzakken van de voet en helpt daarmee klachten te verminderen zoals pijn aan het peesblad, blaren, knobbels en rode plekken veroorzaakt door overmatige wrijving in de schoen. Als de voet in de juiste stand staat en goed ondersteund wordt, wordt spanning op de spieren en pezen vermindert en het comfort verhoogd.

Omhoog